Pravne napomene

Sadržaj na web stranicama www.posao.homoverbum.com zaštićen je autorskim pravima. Vlasnik domena i portala www.posao.homoverbum.com je Luka Joksimović Barbat.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela web stranica www.posao.homoverbum.com, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama www.posao.homoverbum.com ne smeju se reprodukovati, distribuirati ili na bilo koji drugi način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka autora/vlasnika ovog portala ili bez izričitog pristanka autora čiji se dokumenti, podaci ili informacije nalaze na www.posao.homoverbum.com. Takođe, oni se ne smeju koristiti na bilo koji način koji može uzrokovati štetu autoru portala ili bilo kojoj trećoj strani.

 

Pravila o privatnosti

Autor portala se obavezuje da poštuje anonimnost i privatnost korisnika ovih web stranica. Ova stranica može prikupljati lične podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi preko  stranice. Ostavljeni podaci će se koristiti isključivo u svrhu kontaktiranja korisnika na njegov zahtev, te se neće prosleđivati trećim licima ili koristiti u bilo koje druge marketinške svrhe. Autor portala se obavezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.

Lični podaci korisnika čuvaju se sve dok korisnik ne zatraži brisanje njegovih ličnih podataka iz baze podataka, a korisnik to ima pravo učiniti u bilo kojem trenutku.

Korisnici koji su dobrovoljno ostavili svoje ime i email adresu putem newsletter kontakt forme te dali saglasnost da od autora portala primaju poruke putem autoresponder /newsletter sistema, mogu se u bilo kom trenutku samostalno odjaviti sa newsletter liste klikom na unsubscribe link koji se nalazi na kraju  svake poslate poruke.  Na taj način njihovi podaci se trajno brišu iz našeg sistema.

 

Kolačići (Cookie Policy)

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na ovim stranicama, Homo Verbum pohranjuje privremene kolačiće u korisničke računare prilikom prvog otvaranja stranica u mesec dana. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naneti nikakvu štetu vašem računaru, a ako želite, možete ih obrisati u vašem računaru, no onda će vam se obaveštenje pojaviti prilikom sledećeg otvaranja stranice.

Naša je dužnost zbog uputstva EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića, a nastavkom pregleda i korišćenja stranica, korisnik daje svoju saglasnost.

 

Odricanje od odgovornosti

Korišćenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvata da koristi sadržaj ovih web stranica isključivo za ličnu upotrebu i na vlastitu odgovornost. Autor portala se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korišćenje ovih web stranica, za bilo koje radnje korisnika upotrebom ili zloupotrebom sadržaja ovih web stranica, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s upotrebom ili zloupotrebom korišćenja sadržaja ovih web stranica.

Ove web stranice sadrže i podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih lica koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Autor ove stranice nema nadzor nad navedenim podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama kreiranim od trećih strana uopšte, te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na tačnost, potpunost i dostupnost sadržaju na Internet stranicama kreiranim od strane trećih lica.

Autor portala je na najbolji mogući način izneo informacije koje mogu pomoći u ostvarivanju zarade. Podrazumeva se da ste razumna osoba koja razume da se “preko noći” nije moguće obogatiti u bilo kojem biznisu. Ne promovišem shemu brzog bogaćenja.

Nema nikakve garancije da ćete vi uspeti ostvariti identičan uspeh kao autor portala ili bilo ko spomenut na stranici www.posao.homoverbum.com, jer će to zavisiti isključivo od vas. Kompanije koje se spominju na stranici www.posao.homoverbum.com nude veliki potencijal zarade, no od vas zavisi hoćete li te mogućnosti iskoristiti i koliko ćete truda uložiti. Nivo uspeha koji ćete postići koristeći načine zarade navedene na stranici www.posao.homoverbum.com zavisi će isključivo od vaših sposobnosti, finansijskih mogućnosti, poznavanja marketing strategija i vremenu koje ćete uložiti u to da postanete uspešan affiliate (internet) preduzetnik (networker). I zbog toga autor portala ne može garantoati koliko ćete i da li ćete zaraditi, niti bi to direktno ili indirektno garantovao.

Autor portala zadržava pravo izmene sadržaja ovih web stranica, te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posledice proizašle iz takvih promena.

Autor portala zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja. O svakoj promeni ovih uslova  korišćenja, korisnici će biti na odgovarajući način i blagovremeno obavešteni. Izmene ovih uslova korišćenja stupaju na snagu datumom njihove objave na web stranicama www.posao.homoverbum.com. Korišćenjem bilo kojeg sadržaja na ovoj stranici smatra se da ste upoznati sa uslovima korišćenja.